Καλάθι Αγορών 0
Τρόποι πληρωμής

Ενημερωθείτε για τους διαθέσημους τρόπους πληρωμής των αγορών σας μέσω του e-shop μας.

Τρόποι πληρωμής

Το e-shop trelanimata.gr σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής των παραγγελιών σας :

 

Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά στον μεταφορέα την στιγμή που θα σας παραδώσει το δέμα σας. 

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στο κατάστημα τράπεζας ή με ηλεκτρονικό έμβασμα στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

IBAN : GR40 0172 0820 0050 8208 4330 455

Αριθμός Λογαριασμού : 5082 084330 455 

Δικαιούχος : Ζηνοβία Κούνιου

Σαν αιτιολογία στην κατάθεσή να αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο που έγινε η παραγγελία.

 

Πιστωτική Κάρτα

Ασφαλής και εύκολη πληρωμή με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA / VISA ELECTRON / MASTERCARD / MAESTRO όλων των Ελληνικών Τραπεζών.

Για την πληρωμή με κάρτες, οι χρήστες μεταφέρονται στην ειδική σελίδα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, όπου τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη. Το e-shop trelanimata.gr δεν γνωρίζει και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα δεδομένα που εισάγονται στο ειδικό περιβάλλον πληρωμών της Τράπεζας. Οποιοδήποτε κώλυμα παρουσιαστεί κατά την τραπεζική συναλλαγή αφορά αποκλειστικά σε ευθύνη της Τράπεζας και του χρήστη. Κατά την αγορά ο Αγοραστής δηλώνει συνειδητά και υπεύθυνα ότι κάνει νόμιμη χρήση της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιεί.

 

Παραλαβή από το Κατάστημα

Εφόσον το επιλέξετε, μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα που αγοράσατε στην έδρα της επιχείρησής μας που είναι Φιλιππουπόλεως 74, Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.Πληρωμή της παραγγελία σας στην έδρα μας. (Φυσικό κατάστημα)