Καλάθι Αγορών 0

Κόστος Μεταφορικών

Το e-Shop TrelaNimata.gr συνεργάζεται αποκλειστικά για τις παραδόσεις των παραγγελιών του με την Γενική Ταχυδρομική. Βρισκόμαστε στην πόρτα σας οπουδήποτε και να είστε στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Σκοπός μας είναι να σας εξασφαλίσουμε άμεση και οικονομική μεταφορά των προϊόντων σας, ενώ πάντα προσπαθούμε να πιέσουμε το κόστος προς όφελός σας.

 

Δείτε παρακάτω τα κόστη μεταφορικών και υπηρεσιών

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΑΞΊΑΣ 70€ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ)

 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το κόστος μεταφορικών για την ανωτέρω κατηγορία κυμαίνεται στα 3,00€  πλέον ΦΠΑ 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το κόστος μεταφορικών για την ανωτέρω κατηγορία κυμαίνεται στα 3,20€  πλέον ΦΠΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ( Χερσαίοι - Νησιά - Δυσπρόσιτες Περιοχές )

Το κόστος μεταφορικών για τις ανωτέρω κατηγορίες κυμαίνεται στα 4,00€  πλέον ΦΠΑ

     
   

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

     
 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 2 ΚΙΛΩΝ

Για αποστολές έως 2 κιλά δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση. Για αποστολές οι οποίες υπερβαίνουν τα 2 κιλά, το κόστος ανά κιλό είναι 1,00€ πλέον ΦΠΑ

     
 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές προς Κύπρο πραγματοποιούνται με εμπορευματική αποστολή ( Καράβι ). Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες και οι αποστολές γίνονται κάθε Τετάρτη έως τις 18:00.

Το κόστος αποστολής χωρίς υπηρεσία αντικαταβολής είναι 9,92€ τελική τιμή με ΦΠΑ, ενώ αν οριστεί και η υπηρεσία αντικαταβολής, το κόστος ανέρχεται στα 16,12€ τελική τιμή με ΦΠΑ. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως 2 κιλά.