Καλάθι Αγορών 0
Αντικατάσταση / Κατάργηση - Νέα Προϊόντα

Στην προσπάθειά μας το αγοραστικό κοινό να είναι ενημερωμένο για τις αντικαταστάσεις ή καταργήσεις που πραγματοποιούν οι κατασκευαστές νημάτων, δημιουργούμε αυτή την ενότητα με σκοπό να μπορούμε όσον αυτό είναι δυνατόν να σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές των προϊόντων.

 

Αντικατάσταση / Κατάργηση - Νέα Προϊόντα

Κατάργηση Σειράς / Προϊόντων   Αντικαταστάσεις Προϊόντων / Σειράς - Νέα Προϊόντα

27/1/2018 - Σειρά Νημάτων Kartopu Gonca / Zambak

Το εργοστάσιο της Kartopu σταμάτησε την παραγωγή νημάτων για την απόχρωση Gonca K735 και Zambak K735

 

28/8/2017 - Σειρά Νημάτων Kartopu Ak-Simli

Το εργοστάσιο της Kartopu σταμάτησε την παραγωγή νημάτων για την σειρά Ak-Simli. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί σειρά αντικατάστασης. 

Το eshop www.TrelaNimata.gr διαθέτει σε απόθεμα νήματα της σειράς Kartopu Ak-Simli και είναι διαθέσιμα μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. 

 

28/8/2017 - Σειρά Νημάτων Kartopu Karsim

Το εργοστάσιο της Kartopu σταμάτησε την παραγωγή νημάτων για την σειρά Karsim. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί σειρά αντικατάστασης. 

Το eshop www.TrelaNimata.gr διαθέτει σε απόθεμα νήματα της σειράς Kartopu Karsim και είναι διαθέσιμα μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. 

 

20/10/2019 - Ενοποίηση Σειράς Knitty 4 με knitty baby 4

H DMC σταδιακά ενοποιεί την σειρά Knitty 4 με την σειρα Knitty baby 4 με σκοπό να προσφέρει μια σειρά κατάλληλη και για ενήλικες αλλά και για παιδιά.

 

01/11/2018 - Νέα Πρϊόντα YarnArt - Σειρά Gold

Το eshop www.TrelaNimata.gr φέρνει για όλους εσάς την νέα σειρά νημάτων YarnArt Gold. Ένα φαντεζί νήμα με 8% μεταλλική κλωστή.

 

01/11/2018 - Νέα Πρϊόντα YarnArt - Σειρά Flowers

Το eshop www.TrelaNimata.gr φέρνει για όλους εσάς την νέα σειρά νημάτων YarnArt Flowers. Ένα τρίκλωνο χρωματιστό νήμα για δημιουργία εσάρπας ή οτι άλλο φανταστείτε

 

13/06/2018 - Νέα Πρϊόντα YarnArt - Σειρά Ribbon

Το eshop www.TrelaNimata.gr φέρνει για όλους εσάς την νέα σειρά νημάτων τσάντας YarnArt Ribbon. Ένα ακόμα νήμα για την πλεκτή ή κεντητή τσάντα.

 

13/06/2018 - Νέα Πρϊόντα YarnArt - Σειρά Creative

Το eshop www.TrelaNimata.gr φέρνει για όλους εσάς την νέα σειρά νημάτων YarnArt Creative από 100% βαμβακερό νήμα για πλέξιμο με βελονάκι ή βελόνες. 

 

08/12/2017 - Νέα Πρϊόντα RICO Design Essentials

Το eshop www.TrelaNimata.gr φέρνει δυο (2) νέες σειρές νημάτων για πλέξιμο με βελονάκι. 

  • Σειρά RICO Design Essentials Crochet. Νήμα από 100% βαμβάκι σε κουβάρι 50γρ και μήκους 280μ. Πλήρη γκάμα χρωματισμών. Άμεσα διαθέσιμα 
  • Σειρά RICO Design Essentials Crochet Glity. Νήμα από 94% βαμβάκι και 6% Πολυεστέρα, σε κουβάρι 50γρ και μήκους 280μ. Πλήρη γκάμα χρωματισμών. Άμεσα διαθέσιμα.

 

07/12/2017 - Νήματα για βελονάκι σειράς Anchor AIDA μονόχρωμα δίχρωμα.

Η εταιρία Anchor σταματάει την σειρά AIDA και το eshop www.TrelaNimata.gr την αντικαθιστά με τα νήματα RICO Design σειρά Essential Crochet σε πλήρη γκάμα χρωματισμών. Επιπλέον καινούργια προσθήκη είναι και η σειρά RICO Design Essential Crochet Glity, τα οποία είναι νήματα που περιέχουν χρυσοκλωστή. 

Διαθεσιμότητα σε νήματα Anchor AIDA μονόχρωμα και δίχρωμα διαθέτει το eshop μας μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.