Καλάθι Αγορών 0

Πλέξιμο

 • Μαλλιά / Νήματα (Όλα τα Νήματα)
  Εισάγουμε νήματα και μαλλιά πλεξίματος των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Επιλεγμένες σειρές μαλλιών εξαιρετικής ποιότητος που σας προσφέρουμε για να μπορείτε να δημιουργείτε πραγματικά αριστουργήματα.
 • Παιδικά Μαλλιά / Νήματα
  Επιλεγμένες σειρές νημάτων ειδικές για παιδιά και μωρά. Για να είμαστε σίγουροι και να δημιουργούμε άφοβα για τον μικρό μας άγγελο
 • Ο Ελληνικός κατασκευαστής νημάτων με την παγκόσμια φήμη και ποιότητα. Οι δημιουργίες με προϊόντα της Πεταλούδας παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο με την ποιότητά τους παραμένει όπως την πρώτη στιγμή. Την Πεταλούδα την εμπιστεύονται γενιές και γενιές, κάνοντας την αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο.
  Νήματα Πεταλούδα
 • Τα HiMalaya, ένας εκ των κυρίαρχων κατασκευαστών νημάτων στην παγκόσμια αγορά, κατασκευάζει νήματα και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με διεθνής πιστοποιήσεις και στάνταρτ με αποτέλεσμα να σας προσφέρει άριστη ποιότητα προϊόντων που εξασφαλίζουν μοναδικά αποτελέσματα στις δημιουργίες σας
  Νήματα HiMalaya
 • Νήματα DMC
  Η DMC είναι ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη ιστορία στον χώρο, αφού από το 1746 προσφέρει νήματα με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις μεγαλύτερες πιστοποιήσεις σε όλα τα στάδια κατασκευής τους. Το όνομα DMC είναι ιστορία στον χώρο και το εμπιστεύονται γενιές και γενιές για τις δημιουργίες τους.
 • Νήματα LAMA
  Η γνωστή πλέον φίρμα της LAMA κατασκευάζει νήματα για όλες τις χρήσεις με μεγάλη ποικιλία σειρών για κάθε γούστο. Το brand name LAMA έχει αγαπηθεί από την ελληνική και όχι μόνο αγορά και είναι μια πολύ δυναμική παρουσία στον χώρο των νημάτων.
 • Ένας εκ των κυρίαρχων κατασκευαστών στην αγορά νημάτων παγκοσμίως. Ποιοτικά νήματα κατασκευασμένα με διεθνής πιστοποιήσεις και στάνταρ που δίνουν στα προϊόντα της την εγγύηση για δημιουργίες που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο και την χρήση. 
  Νήματα YarnArt
 • Σύμφωνα με το σύνθημα "Πάντα δημιουργικοί" στην Schoeller & Stahl τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα πλεκτά νήματα. Οι τεχνικές γνώσεις και η παράδοση αποτελούν την βάση για την ανάπτυξη των δικών μας καινοτόμων νημάτων. Η Schoeller & Stahl είναι ένας από τους λίγους παρόχους στην αγορά που μπορούν και παράγουν τα νήματα τους οι ίδιοι. Επιλέγονται με προσοχή οι πρώτες ύλες και με αυστηρές διαδικασίες παραγωγής έχουν το εγγυημένο ποιοτικό αποτέλεσμα.   
  Νήματα Schoeller & Stahl
 • Νήματα RICO Design
  Η RICO Design είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές νημάτων πλεκτικής και αξεσουάρ, ειδών κεντήματος, καθώς και ειδών χειροτεχνίας και κοσμημάτων στην Ευρώπη. Με τεχνογνωσία και καινοτόμους σχεδιασμούς των προϊόντων της, προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχής, κάνοντας τις δημιουργίες σας μοναδικές και με πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
 • Βελόνες Πλεξίματος
  Βελόνες αλουμινίου ίσιες - κυκλικές - τυνησιακές σε όλα τα νούμερα, για να καλύψουμε κάθε ανάγκη δημιουργίας σας.
 • Βελονάκια / Τσιγκελάκια υψηλής ποιότητος για κάθε χρήση. Από δαντέλα μέχρι μαλλί. Επώνυμα, με ανατομική λαβή για ώρες ξεκούραστης απόλαυσης.
  Βελονάκια - Τσιγκελάκια
 • Βοηθητικά εργαλεία και αξεσουάρ για το πλέξιμο. Χάρη σε αυτά θα μπορείτε να κάνετε ακόμα ποιο ιδιαίτερες τις δημιουργίες σας.
  Εξαρτήματα Πλεξίματος