Καλάθι Αγορών 0

Βοήθεια για το Site

1. Σε ποιους Explorer λειτουργεί το site

Το site του e-shop TrelaNimata.gr λειτουργεί σε όλους τους Web Explorer. ( Internet Explorer - Chrome - FireFox). Προτείνουμε για καλύτερη απεικόνιση να χρησιμοποιείτε τον Chrome.

 

2. Σε ποιες συσκευές μπορώ να λειτουργήσω το site;

Μπορείτε να λειτουργήσετε το site σε όλες τις συσκευές που διαθέτετε. Ηλεκτρονικό υπολογιστή (desktop ή laptop), σε συσκευές tablet με λειτουργικά i-OS, Android, Windows, αλλά και Smart Phone με λειτουργικά i-OS, Android ή Windows Mobile. Η απεικόνιση του site προσαρμόζεται αυτόματα στην συσκευή και στην ανάλυση οθόνης που χρησιμοποιεί (Full Response).

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε Internet Explorer σε mobile συσκευές, όπως τηλέφωνα SmartPhone ή tablet, στα πεδία του site όπου απαιτείτε η πληκτρολόγηση από εσάς, το πληκτρολόγιο της συσκευής δεν ενεργοποιείται αυτόματα όπως στον Chrome Explorer. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγετε το πεδίο που απαιτεί πληκτρολόγηση και πατάτε το εικονίδιο του πληκτρολογίου από το taskbar της συσκευής. Συμβουλευτείτε την παρακάτω εικόνα για περισσότερη βοήθεια.

 

 

3. Δεν έχω λογαριασμό email και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την παραγγελία μου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε προσωπικό λογαριασμό email, για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να δίνετε το email του site που είναι sales@trelanimata.gr και η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.