Καλάθι Αγορών 0
Τρόποι αποστολής

Πως θα σας αποστείλουμε την παραγγελίας σας ...

Τρόποι αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. Το e-shop trelanimata.gr συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική την οποία κρίνει αξιόπιστη, για να σας εξασφαλίζει την ασφαλή και οικονομική παραλαβή της παραγγελίας σας.

Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές ανά την Ελλάδα, Θα υπάρχει συνεννόηση με τον πελάτη (είτε τηλεφωνική είτε μέσω email) για πιθανόν επιπλέον χρεώσεις αν υπάρξουν.

 

Αποστολές σε Κύπρο ή Εξωτερικό

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρία courier με εμπορευματική αποστολή και η παράδοση γίνεται σε 7 - 10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση αεροπορικής αποστολής του δέματος, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Οι επιστροφές και αλλαγές γίνονται με χρέωση του πελάτη, εκτός από την περίπτωση αντικατάστασης / επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, οπότε και αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής / αποστολής.

 

Χρόνοι παράδοσης

Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται σε χρονικό περιθώριο 2-3 εργάσιμων ημερών, με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου ενδέχεται η παράδοση να καθυστερήσει 2-3 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την πορεία της παραγγελίας σας, μέσα από το site μας.