Καλάθι Αγορών 0
Σχετικά με μας

 

 

 

Σχετικά με μας

Αγαπητοί μας φίλοι σας καλώς ορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop trelanimata.gr

Η αγάπη μας για το πλέξιμο και τις χειροποίητες δημιουργίες, μας οδήγησε να κάνουμε επάγγελμα αυτό που αγαπάμε και ξέρουμε καλά. Έτσι λοιπόν το 2003, ανοίξαμε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Φιλιππουπόλεως 74 στους Αμπελόκηπους. Μέσα από κει δημιουργήθηκε μια άρρηκτη σχέση με τους πελάτες μας που μας υποστηρίζουν έμπρακτα σε κάθε μας βήμα.

Η εποχή προστάζει και εμείς ακολουθούμε.

Με σταθερά βήματα και έχοντας πάντα κατά νου την ικανοποίηση των πελατών και των φίλων μας, δημιουργούμε πλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το e-shop trelanimata.gr. Μια προσπάθεια που αγκαλιάσατε με πολύ αγάπη και θέρμη, και που μας δίνει το κουράγιο και την δύναμη να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτερη μέρα με την μέρα.

Σκοπός μας είναι το e-shop trelanimata.gr να γίνει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Εδώ θα βρίσκετε εκατοντάδες προϊόντα που θα αφορούν το πλέξιμο, το κέντημα, την ραπτική, αλλά και υλικά για χειροποίητες δημιουργίες, όπως κατασκευές τσαντών και κοσμημάτων.

Αμέτρητα αξεσουάρ και στολίδια, για να κάνετε τις δικές σας μοναδικές δημιουργίες ακόμα ποιο όμορφες. Ακολουθήστε μας στο youtube.com, στο κανάλι του e-shop trelanimata.gr , όπου θα σας παρουσιάζουμε video με τεχνικές πλεξίματος, αλλά και συμβουλές για μοναδικές δημιουργίες.

 

Με εκτίμηση

E-shop trelanimata.gr